Bloggen är stängd

Nu stänger vi bloggen för denna gång. Vi kommer inte att uppdatera den mer förrän vi har något på gång. Förutom VM i Tyskland nästa år så tisslas och tasslas det om Deutschland Cup i München i november och givetvis Vinter OS i Vancouver.

Om vi åker på OS så kommer VM att bli kraftigt bantat för vår del då vi helt enkelt inte skiter pengar, troligen blir det då att vi reser ner dom sista 4-5 dagarna under VM i Tyskland, allt hänger på om vi får biljetter till OS..

Får vi inga biljetter så åker vi inte till Kanada, men det blir en senare fråga.

Prenumerera på denna blogg genom rss så ser Du direkt när vi uppdaterar den.

Sayonara suckers!!!

Det var det

Det var det. VM är över för i år och vi kan bara summera att det varit helt fantastiskt här nere. Sol, värme och supertrevliga människor samt en otrolig atmosfär. Vi hoppas att ni tyckt att det varit skoj att följa oss på bloggen. Vi vet att det varit lite si och så med uppdateringarna men kom ihåg att vi är här för fylleriet och Hockeyn (i den ordningen) i första och andra hand och geekeriet får helt enkelt ståt tillbaka.

Anledning en till att vår husbil, enligt bloggen, stått på ett och samma ställe få skyllas på en buggig plugin till Dreamweaver. Vi har gjort vad vi kunnat för att få det att fungera men inte, och det kommer ju till en punkt där man funderar över om man ska sitta framför en dator och felsöka javascript eller supa och ha kul. Vad tror Du att vi prioriterade?

Det enda som nu saknas är dom sista bilderna från Patrik samt filmerna så kommer reportaget så snart som det går (tro det den som vill)

Nu ska vi sova ut och göra ingenting ett tag.
DSC00322
Någon nämnde nånting om Deutschland Cup i november...

Mellandag

En mellandag to say the least.

Vi var fulla som as igår, det var fest, det var glam, det var hångel och bira som flödade. Och detta trots Tre Kronors snöliga förlust mot Kanada. Det var sjukt bra drag i tältet och vi måste verkligen säga att Schweisarna har lyckats med att göra ett riktigt skoj VM för fansen.

Igår så drog vi vidare från hallen till Desperado där vi träffade Omarks brorsa och delar av det amerikanska hockeylandslaget. Mycket fest och skoj.

Annars så sitter vi just nu och fortfarande och väntar på Patrik och Nilses som vart på en ABBA-cover konsert. Själva sitter vi och dricker med Veronika och Tina och ett gäng med finnar.

Finnarna detta VM har varit en, precis som förra VM, en mycket angenäm och trevlig upplevelse. Igår avrundade vi med en Amarettofylla i finnarnas husbil. Inte så smart, men jävlar vad fulla vi blev.

Vilket skitväder

Det är ett jäva regn här nere. Vaknade idag till att det pissade på husbilen så nu får det fanimej bli bra väder. Det har vi förtjänat.

Igår var den bästa dagen hittintills. Det var sol inför matchen och tusentals supportrar inne på arenan. Folk här nere är så sanslöst sjyssta och sympatiska och hjälpsamma. Inne på arenan och utanför är det alltid glada miner och ett jäkla tryck i hallen.

Fortsätter det på det här viset och vädret blir bättre så kommer det här bli det bästa VM:et sedan Ostrava 2004

SWE-SUI from Svea Svin on Vimeo.

Full fart igår!

Herrejävlar vilken fylla det blev igår!
Började vid arenan och blev intervjuade av Aftonbladet Webb-TV sen bar det vidare till en camping där vi just nu laddar inför matchen mot Schweiz.

När vi kom till campingen så visade det sig att vi bor grannar med ett gäng från Kassel. Ett stort partytält hade dom smällt upp som vi satt och söp med till långt inpå småtimmarna. Ett jäkla hallå och äntligen RIKTIG VM-stämning.Nu jävlar ska vi dänga Schweizare!!

Äntligen nät!

Helvette! Äntligen så har man fått nät här nere och kan uppdatera bloggen.

Vi har haft några kalla och regninga dagar, det har inte vart idealiskt väder så det har inte blivit mycket älgbord.
Tisdagen började med att Patrik hämtade oss på flygplatsen i Zürich för vidare transport ner till Bern. Vi var ganska mosiga efter att ha supit os igenom mändasnatten och sen rest Sthlm -> Berlin -> Zurich men vi höll festen uppe och det var skoj att vara på VM.
DSC01344
SWE-USA missades av Gabbe och Grodman på grund av fylla men Englund och Patrik va i alla fall inne på matchen (bilder kommer)

Vi har bott på en parkeringsplats hitintills men nu så är vi på en camping tillsamans med Veronica och Tina.

Englund har visat sig vara ett rigtigt fylle-as och vi är glada att ha honom i vår grupp. Det finns mycket att berätta om denne gigant, men vi är glada att ha honom i vår husbil då han passar in gott i vårt gäng. Mer än en gång har vi hittat detne existens raglandes runt i Bern under VM. *applåder*
DSC01359

Just nu sitter vi på en camping som sagt och det är ett gäng tyskar som bor intill oss och vi ska dit och se vad som sker. Partyt har inte hållit så bra fart än så länge även om vi själva har vart på både den ena och den andra. Ikväll så träffade vi ett gäng fulla suporters från Ungern. Mycket trevligt!

Imorgon kommer rapport om vad som händer ikväll. Det kommet nog att bli händelserikt.