Hockey VM 1996 i Österrike

Hockey-VM i Österrike var det mest välorganiserade av de VM som vi tidigare hade besökt.
Vi hade nu lärt oss hur, när, var, vad och varför. Bildmaterialet är stort - jävligt stort!
Det var under detta VM som Svea Svin fick sin nuvarande utformning då vår fjärde medlem, Patrik kom med som ett kanonkomplement till vårt glada gäng. Som dom som känner oss personligen vet att det är Patrik som alltid får agera chaufför på dessa VM. Johnny och Fredner är som bekant ständigt för påverkade av destillerade jordbruksprodukter för att det skall vara vettit för dom att köra och Gabbe, han har inte körkort över huvudtaget så det är inte aktuellt för han i vilket fall som helst.
Hockey-VM i Wien var ett riktigt kanon-VM där vi återigen träffade en massa nya och gamla vänner, de flesta från Italien-VMför två år sen. Samtliga bilder på Österrike-sajten kommer från Patrik.
Share |
 
Gänget står uppställt i Göteborg. Nyktra och oförstörda. En syn som inte kommer att ses någe mer under dom närmsta veckorna. Husbilen i bakgrunden skulle komma att bli vårt hem under detta VM och det var ifrån denna plats som partandet utgick så gott som dagligen inte bara för oss utan även för de svenska (och utländska) fans som förstod vilket hockeygäng det var som man skulle hålla sig till när det skulle festas!
Vi i Svea Svin tar även vårt samhällsansvar och vi har därmed beslutat oss för att aktivt stödja den europeiska bryggerinäringen. Här har vi precis haft tröjpåtagning i hytten och handlat några öl att dricka under VM i Wien. Som sagt så måste man ju fylla på förrådet med lite skattefri öl när man ändå är igång...

Efter detta så festade och söp vi hela natten på båten och av någon sinnessjuk anledning så finns det inga som helst bilder från detta mycket trevliga tillfälle, JÄVLA PATRIK!!! Men enligt obekräftade rykten så skall det finnas en tjej i nordnorge(!) som har diverse foton på oss när vi lever om och beter oss tjusigt, men det får vi återkomma till. Hittar vi på henne och det är ok så kommer vi naturligtvis att lägga ut bilderna på sajten - var så säkra.
Vi skäms inte för NÅT!!!

På morgonen hittade Gabbe och Patrik Fredner sovandes uppe i restaurangen där vi grisat kvällen innan. Här har han precis vaknat och inser att den vikingahjälm med riktiga kohorn och i äkta koppar som han specialtillverkat för dyra stålar var bortsupen. Detta ledde till att han bokstavligt talat vände upp och ner på hela restaurangen tills dess att han hittade hjälmen. Personalen gapade och skrek, men då var vi sedan länge borta...
Fredner någonstans längs Autobahn med trumma och hjälm på plats som sig bör och med magen full av öl.
   
Någonstans i mitten av ingenstans så är det tydligen dags att fylla på matförråden. Helvette, är vi inte framme snart?
Under VM i Italien 1994 så träffade vi två stycken ytterst sympatiska snubbar från finnarnas förlovade land.
Här hämtar vi upp en av dom, Muppa i Fulda på vägen ner. Muppa skulle visa sig vara en minst lika god partajare som vi andra. På bilden syns Fredner och i bakgrunden Gabbe och Johnny som snackar med Muppa.