Tillbaka till start!

 
The Gold award!
Gästboken Länkar Pressklipp FAQ Tack till!
Uppdateringar Info om hemsidan Maila oss Webmasters  

Ishockey VM 2013. Malmö, Stockholm

07-02-22
Idag nåddes vi av sorgebesedet att Ishockey VM 2013 kommer att arrangeras av Sverige med spelorterna Malmö och Stockholm. Tvåan Vitryssland fick 15 röster, Ungern 8, Tjeckien 3, Lettland drog tillbaka sin ansökan och ingen vet vad som egentligen hände med Rysslands ansökan. Sverige fick hela 70 röster.
Vi kan alltså återigen se fram emot ett VM bestående av gratismiddagar och bjudluncher med gubbar från dom olika Hockeyförbunden. Ett VM där det gäller att knyta kontakter gubbar emellan. Rapporterna i dom olika tidningarna idag gör gällande att detta är bra för ekonomin inom svensk hockey. Pengar, pengar, pengar. Inte ett ord om Supportrarna och hur kasst arrangerat VM var senast i Stockholm 1995.
För er som undrar hur skoj det är med Ishockey VM i Stockholm, ni kan klicka här.
Fy fan!

06-01-16
Lettland ansökte idag om att få arrangera Ishockey VM 2013. Spelstaden är Riga och matcherna kommer att spelas i den nybyggda Riga Arena samt ytterligare en arena som skall byggas.

Det slutgiltiga beslutet om vem som får arrangera Ishockey VM 2013 kommer att tas av IIHF:s årskongress under Ishockey VM 2008 i Halifax och Quebec, Kanada